页面

2012年8月9日星期四

Kaasu perämoottori vs. sähkö perämoottori


On monia hyviä syitä käyttää sähköä perämoottoreita yli kaasu-powered kalastusalue.


1. Puhdistaa


Sähkö-perämoottorit akkukäyttöinen, älä tupakoi tai oksentaa kaasua höyryt käytön aikana, ja kalat miehet ei tarvitse murehtia kaasua tai öljypäästöjä.


2.Hiljainen


   Bensiini moottorit ovat kovempaa kuin sähkömoottorit varsinkin äänenvaimennin järjestelmät ruostetta kosteassa ympäristössä. Sähkömoottorit pitäisi tehdä enempää kuin surina, joka ei pelota kaloja pois eikä hangata hermoja rauhaa tavoittelevien kalastaja.


3. Sileä


   Luonne mäntämoottori - kääntämällä ylös-alas liikettä liikkein - saa heidät ravistella. Jos moottori käy alkavat näkyä erityisesti karkea aikana kalastusmatkan, istuu basso vene voi olla niin vihlova kuin istuu taseen pesukone. Sähkömoottori on täysin pyörivää liikettä, mikä poistaa suurimman osan värähtelyn. Lisäksi sähköiset perämoottorit ovat aina valmiita menemään kääntyminen kahva, joka voi todella auttaa restfulness matkan.


4. Ekologinen


Sähkölaitteet ovat yleensä ympäristöystävällisempiä. Kalastajat ovat oman edun ympäristönsuojelun, ja ehkä on parempi käsitys siitä, miksi on tärkeää, koska ne intiimi vuorovaikutus luonnon kanssa kalastuksen aikana. Lisäksi, vaikka paristot do on ladattava, joitakin että latauksen voidaan toteuttaa käyttäen aurinkoenergian. Tämä auttaa myös minimoimaan ympäristövaikutuksia moottorin.


5. Koti builts


   Vaikka useimmat veneilijät ostavat sähkö perämoottoreita, se on melko yksinkertainen prosessi rakentaa oma sähköinen perämoottori. Näin voit räätälöidä moottorin tarpeisiisi.


Haittoja


    Kaikkien niiden hyödyt, sähkö perämoottoreita ei ole haittaa. Akun paino voi olla ongelma tehokkaammat moottorit, varsinkin ne, jotka vaativat vähintään kaksi paristoa. Kaasu moottorit voivat tarjota enemmän tehoa kuin sähkö vähemmän painoa.


      Ja kaasu moottorit voivat tarjota toimintaa yli suurempaa kuin useimmat sähkö asetelmia. Kalastaja on vähemmän todennäköisesti loppuu kaasua kuin hän ajaa ulos maksutta.


      Nämä haitat voidaan kompensoida jonkin verran varovasti jotka sopivat vallan tarpeisiin venettä. Ja tietenkin on aurinko laturi harkita. Gas moottorit eivät tankkaamaan itse vain istuu auringossa.

没有评论:

发表评论